Marco Baay
Sound Designer | Partner at ambassadors.studio
Amsterdam, Países Baixos
TituloRapper
Agência
Campanha Commercial Rapper
Anunciante Centraal Beheer Achmea
Marca Centraal Beheer
Data da primeira Transmissão/Publicação 2016 / 5
Sector Empresarial Seguros
Filosofia Rapper Young D heeft met zijn gouden stem een platencontract in de wacht gesleept. Onze held is hotter than hot en zijn maatjes zijn maar wat trots op het succes van hun homie. Bij een vet platencontract hoort natuurlijk een vette auto. Die past helemaal bij zijn nieuwe sterrenstatus. Maar dan blijkt dat zelfs Young D niet altijd totally in control is. Tijd om Even Apeldoorn te (r)appen.
Deze 59e Even Apeldoorn Bellen commercial werd gefilmd in Los Angeles, in de wijk Echo Park. Deze plek lijkt op de veel door rappers bezongen wijk Compton, maar is een stuk veiliger. De rap die je hoort is gemaakt door de producer van hiphop-ster Kanye West. Courtney Richards (Young D) nam zelf de vocals van ‘Honk the horns’ voor zijn rekening. Op de set was er ook nog een typisch ‘Even Apeldoorn Bellen’ moment. In take 6 rolde de auto van Young D de heuvel af, maar raakte onbedoeld een geparkeerde auto.
Over Centraal Beheer:
Centraal Beheer biedt particuliere en zakelijke klanten persoonlijk contact, zekerheid en gemak. Wij zijn de verzekeraar achter de campagnes Even Apeldoorn Bellen.
Centraal Beheer is landelijk bekend als de verzekeringsmaatschappij uit Apeldoorn. We zijn een van de grootste verzekeraars van Nederland en hebben rechtstreeks en persoonlijk contact met onze klanten. Wij bieden onze klanten zekerheid, gemak en duidelijkheid. 
Tipo de Mídia Televisão
Comprimento
Produtora
Director de arte
Redator
Estrategista
Produtor da agência
Produtora
Realizador
Produtor
Pós-produção
Pós-produção
Editor
Sound Designer
Empresa de design sonoro
Música
Diretor dos Negócios
Account Manager
Produtor
Director de fotografia
Concept
Concept
Concept
Concept

People related to this work

You might also like...

Trending

Create a free Talent profile and become a member of AdForum

Get Started